Webtjenester med login gennem WAYF

392 tjenester som accepterer logins igennem WAYF:


TjenesteBeskrivelse
AAU JobbankAAU Jobbank
AU CV UploadCV upload for ansatte på Aarhus Universitet
AU-CMSFor at give adgang til Aarhus Universitets CMS således at dit navn fremgår af siderne, og at brugerne kan kontakte dig via e-mail.
Aarhus Kommunes BibliotekerFor at give dig mulighed for at se lånerstatus og reservere materialer.
Aarhus Stadsarkivs FilafleveringFor at give borgere mulighed for at aflevere deres filer af historisk betydning til bevaring for eftertiden hos Aarhus Stadsarkiv.
Adobe Connect LTI Proxy Test EnvironmentAdobe Connect LTI Proxy Test Environment. LTI Tool Provider for Consumers (LMSs) that wish to enable LTI basic launch integration to Adobe Connect.
Adobe Connect LTI ProxyAdobe Connect LTI Proxy. LTI Tool Provider for Consumers (LMSs) that wish to enable LTI basic launch integration to Adobe Connect.
Adobe ConnectFor at give alle brugere ved institutioner under DeIC mulighed for at holde online-møder samt udføre virtuelt samarbejde.
Adobe IBA[intern tjeneste ved IBA]
Adobe RUCAdobe RUC
Adobe SSOAdobe SSO
AltingetAltinget er et uvildigt politisk nichemedie med en af de største redaktioner på Christiansborg i ryggen.
AmberscriptMed Amberscript kan man automatisk få dannet tekst og undertekster for lyd- eller videofiler man uploader.
Ansøgerportal CphbusinessFor at tillade ansøgere til Cphbusiness at bekræfte deres tilbudte studieplads samt at tillade Cphbusiness-ansatte at administrere portalen.
Ansøgningsportalen (tidligere STADS-DANS)Til håndtering af ansøgninger om optagelse til danske universiteter – fra både danske og internationale studerende.
Artesis Professionshøjskolen AbsalonFor at tilbyde ansatte og andre brugere på professionshøjskolerne en personligt tilpasset adgang til administrative statusoplysninger hentet fra det bagved liggende bibliotekssystem Integra.
Artesis Professionshøjskolen MetropolFor at tilbyde ansatte og andre brugere på professionshøjskolerne en personligt tilpasset adgang til administrative statusoplysninger hentet fra det bagved liggende bibliotekssystem Integra.
Artesis Professionshøjskolen UCNFor at tilbyde ansatte og andre brugere på Professionshøjskolerne en personificeret adgang til administrative statusoplysninger hentet fra det bagvedliggende bibliotekssystem Integra.
Artesis UC SYDFor at tilbyde ansatte og andre brugere på professionshøjskolerne en personligt tilpasset adgang til administrative statusoplysninger hentet fra det bagved liggende bibliotekssystem Integra.
Artesis UCL Erhvervsakademi og ProfessionshøjskoleFor at tilbyde ansatte og andre brugere på professionshøjskolerne en personligt tilpasset adgang til administrative statusoplysninger hentet fra det bagved liggende bibliotekssystem Integra.
Artesis VIA University CollegeFor at tilbyde ansatte og andre brugere på professionshøjskolerne en personligt tilpasset adgang til administrative statusoplysninger hentet fra det bagved liggende bibliotekssystem Integra.
Article Writing ToolFor at støtte planlægning, skrivning og strukturering af især forskerstuderendes og forskeres videnskabelige og faglige artikler.
AsiaPortal – NIASFor at levere fjernadgang til licensbelagte databaser og ressourcer som er indkøbt som konsortiumlicens af NIAS Nordic Council.
B!NKOFor at give personaliseret adgang til systematisk træning i informationssøgning.
BSS-BlackboardFor at autentificere kommende, nuværende og tidligere studerende og undervisere så de kan få adgang til BSS-Blackboard og derigennem til kursusinformationer.
BYG-ERFAFor at give adgang til byggetekniske erfaringer fra praksis.
Bevissystem.dkFormålet er at fremstille eksamensbeviser til dimittender fra de danske professionshøjskoler.
Blackboard DTUFor at give DTU-brugere mulighed for at afprøve Blackboard-læringsplatformen.
Blackboard UC SYDFor at stille et e-læringssystem til rådighed for personer med brugerkonto på UC SYD.
Børsen LedelseshåndbøgerFor at give adgang til opdaterede håndbøger om ledelsesrelaterede emner skrevet af specialister.
CBS WorkflowCBS Workflow
CLAAUDIACLAAUDIA
CLARIN-DK DSpace RepositoryFor at give humanistiske og samfundsvidenskabelige forskere personaliseret adgang til en dansk platform for sprog-ressourcer, værktøjer og notifikationer.
CN Wiki Maskinmesterskolen KøbenhavnFor at give Skolens it-brugere adgang til CNWiki.
CampusCampus
Campusnet Maskinmesterskolen KøbenhavnFor at give Skolens it-brugere adgang til Campusnet.
Canvas DTUFor at lade DTU-brugere teste e-læringsplatformen Canvas.
Canvas Háskóli ÍslandsCanvas Háskóli Íslands
Canvas Professionshøjskolen UCNFor at stille Canvas-læringsplatformen til rådighed for brugere ved UCN.
CarveCarve
Censor-ITFor at fordele censorer til professionshøjskolernes prøver.
CensorkorpssystemetFor at administrere censorer og eksamener på danske universiteter.
CentralBordingCentral er en marketingplatform for organisationers online-salg til egne medlemmer og giver hvert medlem mulighed for at bestille varer med automatisk fakturering af den afdeling af organisationen som medlemmet tilhører.
Cert ChatCert Chat
Cert MISPCert Malware Information Sharing Project
Clio Online Easy AccessFor at give lærere og elever adgang til de dele af Clio Onlines webbaserede undervisningsmateriale som din institution abonnerer på.
Clio OnlineFor at give lærere og elever adgang til de dele af Clio Onlines webbaserede undervisningsmateriale som din institution abonnerer på.
ClioFor at give lærere og elever adgang til de dele af Clio Onlines webbaserede undervisningsmateriale som din institution abonnerer på.
CodeJudgeFormålet med CodeJudge er at give studerende mulighed for at teste og aflevere programkode i forbindelse med deres undervisning.
CourseCalendarFor at give ph.d.-studerende og andre forskere mulighed for at tilmelde sig kurser hos Forskeruddannelsen, Health, Aarhus Universitet.
Cphbusiness IntranetFor at give ansatte adgang til intranettjenester.
Cphbusiness MoodleFormålet med Cphbusiness Moodle er at give studerende og ansatte adgang til Cphbusiness' LMS.
Cphbusiness WebshopWebshop for Cphbusiness
Cphbusiness – Anmodninger og SamtykkeFor at lade studerende, ansatte og andre borgere indsende anmodninger til Cphbusiness og give samtykke til brug af persondata.
DANBIOFor at sikre effektiv behandling af patienter med reumatologiske inflammatoriske sygdomme, opfølgning på behandlingerne og indsamling af data til reumatologisk forskning.
DANS PREDANS PRE
DEFF Fælles-proxy CBAFor at give studerende ved CBA adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy College360For at give studerende ved College360 adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy Det Jyske MusikkonservatoriumFor at give studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, KonserveringFor at give studerende og ansatte ved Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy Erhvervsakademi AarhusFor at give studerende og ansatte ved Erhvervsakademi Aarhus adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy IT-Universitetet i KøbenhavnFor at give studerende og ansatte ved IT-Universitetet i København adgang til en række online biblioteker som er omfattet af institutionens DEFF-abonnement.
DEFF Fælles-proxy Ingeniørhøjskolen i ÅrhusFor at give studerende og ansatte ved Ingeniørhøjskolen i Århus adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy KEA – Københavns ErhvervsakademiFor at give studerende og ansatte ved Københavns Erhvervsakademi (KEA) adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy Københavns Professionshøjskole (tidligere Professionshøjskolen Metropol)For at give studerende og ansatte ved PH Metropol adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy Københavns Professionshøjskole (tidligere Professionshøjskolen UCC)For at give studerende og ansatte ved Professionshøjskolen UCC adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy Professionshøjskolen AbsalonFor at give studerende og ansatte ved University College Absalon adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy Professionshøjskolen UCNFor at give studerende og ansatte ved University College Nordjylland adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy Region MidtjyllandFor at give studerende og ansatte ved Region Midtjylland adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy Region MidtjyllandFor at give studerende og ansatte ved Region Midtjylland adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy Region MidtjyllandFor at give studerende og ansatte ved Region Midtjylland adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy Region MidtjyllandFor at give studerende og ansatte ved Region Midtjylland adgang til visse elektroniske resurser.
DEFF Fælles-proxy Region SjællandFor at give studerende og ansatte ved Region Sjælland adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy UC SYDFor at give studerende og ansatte ved University College Syd adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy UCL Erhvervsakademi og ProfessionshøjskoleFor at give studerende og ansatte ved University College Lillebælt adgang til en række online biblioteker.
DEFF Fælles-proxy VIA University College, Campus HorsensFor at give studerende og ansatte ved VIA University College, Campus Horsens adgang til en række online tjenester.